tarieven

Behandelingen en producten

Trimbehandeling

Materialen

De trimmaterialen die ik gebruik tijdens de trimbehandeling zijn ook bij mij te koop! 
Tijdens de trimbehandeling voorzie ik de klant altijd van advies over het bijhouden van de vacht en welke materialen hiervoor geschikt zijn. Mocht je interesse hebben om deze materialen aan te schaffen, dan kan dat direct na de trimbehandeling. Ik heb bijna altijd deze materialen bij als ik aan huis kom, maar het kan wel eens zijn dat ik door mijn mobiele voorraad heen ben. Weet je van te voren al zeker dat je iets wilt kopen? Geef dat dan even van te voren aan, dan zorg ik dat ik het zeker bij mij heb. 

Combikam

€11,50

Slickerborstel

€6,50

Basisset

€18,00

Belangrijke informatie

Soms is het niet mogelijk om alle klitten en vilt in één trimbehandeling te verwijderen, bijvoorbeeld als de kat extreem vervilt is of als de kat erg gestresst is. In dit geval wordt er in overleg een extra afspraak gepland om de trimbehandeling te vervolgen. Kosten van deze extra behandeling bedragen €30. 

Als een trimbehandeling niet uitgevoerd kan worden vanwege een onveilige situatie (de kat wordt agressief en/of toont ernstige stress-signalen), dan zal er een starttarief gerekend worden van €30,00. We zullen dan samen naar een oplossing zoeken om jouw kat tóch te kunnen helpen. 

Eventuele parkeerkosten voor het parkeren op locatie komen bovenop de hierboven genoemde tarieven. 

Tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak kan deze nog kosteloos geannuleerd of verzet worden. 
Binnen 24-48 uur vooarfgaand aan de afspraak verzetten of annuleren? Dan ben ik helaas genoodzaakt om 50% in rekening te brengen vanwege de gereserveerde tijd.
Bij annulering korter dan 24 uur voorafgaand aan de afspraak wordt er 100% van de geldende prijs in rekening gebracht.

Voor alle trimbehandelingen zijn de algemene voorwaarden van het Kattentrimkeurmerk van toepassing.