Tarieven

Basis trimbehandeling –  €60,00
Elke volgende kat – €10,00 korting op basis trimbehandeling

Toeslagen
Vlooien – €10,00
Extreem vervilte vachten –  €20,00

Basis trimbehandeling
Elke volgende kat

Toeslagen
Vlooien
Extreem vervilte vachten

€60,00
€10,00 korting op basis trimbehandeling


€10,00
€20,00

Producten

Basisset €15
(Combikam, slickerborstel en microvezeldoekje)

Combikam €9,50

Slickerborstel €5,50

Een basis trimbehandeling bestaat uit knippen van de nagels, ontdoen van klitten en vilt uit de vacht, eventueel schoonmaken van ogen en oren en het geven van advies voor thuisonderhoud. Het is tevens mogelijk om losse trimspullen bij mij te kopen, zoals een goede kam of slickerborstel. Vraag hiernaar bij de behandeling. 

Soms is het niet mogelijk om alle klitten en vilt in één trimbehandeling te verwijderen, bijvoorbeeld als de kat extreem vervilt is of als de kat erg gestresst is. In dit geval wordt er in overleg een extra afspraak gepland om de trimbehandeling te vervolgen. Kosten van deze extra behandeling bedragen €30. 

Als een trimbehandeling niet uitgevoerd kan worden vanwege een onveilige situatie (de kat wordt agressief en/of toont ernstige stress-signalen), dan zal er een starttarief gerekend worden van €30,00. We zullen dan samen naar een oplossing zoeken om jouw kat tóch te kunnen helpen. 

Eventuele parkeerkosten voor het parkeren op locatie komen bovenop de hierboven genoemde tarieven. 

Tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kan deze nog kosteloos geannuleerd of verzet worden. 
Binnen 24 uur verzetten of annuleren? Dan ben ik helaas genoodzaakt om €30 in rekening te brengen vanwege de gereserveerde tijd.